Pogodnosti

REDOVNE POGODNOSTI CENTRA TABAN

1. Članovi obitelji koji odluče dolaziti na vježbe 2 puta tjedno – svaki slijedeći član u odnosu na prvog ostvaruje 20% popusta na redovnu cijenu.
2. Klijenti koji redovno dolaze na masaže, imaju svoj evidencijski listić i za svaku petu masažu istog tipa ostvaruju 50% popusta.
3. Paket od 10 masaža + dvije besplatne – kupnjom paketa od 10 (deset) masaža istog tipa klijent dobiva na poklon dodatne dvije masaže besplatno. Paket se plaća unaprijed a usluge je potrebno iskoristiti unutar godinu dana od dana kupnje.

POKLON BONOVI
U današnjoj šarolikoj ponudi koja se nudi na svakom koraku, često se izgubimo u razmišljanju što pokloniti dragoj osobi za rođendan, godišnjicu, Božić, Novu godinu, Dan žena, položen ispit ili neke druge posebne prigode. Osim toga, užurbani život koji vodimo ne dopušta nam opuštanje uz „pravi šoping“.
Stoga, Vaše povjerenje nama, a poklon bon Vama i neka osoba kojoj je namijenjen proslavi svoj dan na poseban način – u ugodnom ambijentu uz ljubazno osoblje našeg Centra – dan za opuštanje i brigu za sebe.

Birajte iz ponude……
Poklon bon za određenu uslugu – ukoliko znate što osoba kojoj poklanjate voli.
Poklon bon na određenu vrijednost (100, 200, 300kn) – donosioc bona bira uslugu koju želi.