O NAMA

Tvrtka ZAG ORA Trgovačko d.o.o. iz Zagreba sa sjedištem na adresi Žitnjak 14 djeluje od 1990. g. na području trgovine auto dijelovima u suvlasništvu Stjepana Kučiš, a svoje poslovanje odlučuje mijenjati 2014. g. kada kreće u jednom sasvim novom smjeru proširivši svoje djelatnosti i na područje medicine i zdravog življenja te krajem listopada 2014. g. otvara Centar zdravlja i ljepote Taban koji započinje sa svojim radom 02. 02. 2015.g. Dana 04.07.2018. ZAG ORA d.o.o. mijenja naziv u Centar zdravlja i ljepote TABAN d.o.o.

Centar Taban djeluje na lokaciji Žitnjak 15B u novouređenom poslovnom prostoru na 50-ak m2 u kojem su smješteni: čekaonica-garderoba, soba za manikuru i pedikuru, dvorana za vježbanje, soba za masažu, kupaonica.

Prilikom dolaska dočekat će Vas ljubazno osoblje i pokazati gdje možete i na koji način odložiti svoje stvari.

Dvorana za vježbanje može smjestiti 5-7 polaznika što omogućuje individualizirani pristup radu u grupi.

Za Vas smo opremili i kupaonicu kako biste poslije napornog poslovnog dana na putu prema kući iskoristiti svaki trenutak i ipak navratili kod nas na odabranu uslugu. Kod nas se možete istuširati kako biste se pripremili za masažu ili neku drugu uslugu.

Ugodan ambijent i atmosfera opustit će Vas te ćete s olakšanjem pristupiti vježbi, ili se opustiti uz relaksirajuću masažu, ili pak dati svojim rukama i/ili nogama poseban tretman.


NAŠ TIM ZA VAŠE ZDRAVLJE
U Centru Taban o Vama brine stručno i ljubazno osoblje koje svoje znanje kontinuirano nadograđuje kroz stručne seminare, edukacije, nova osposobljavanja, prateći novosti iz područja zdravlja i medicine, trendove tržišta i želje klijenata.

VJEŽBE I MASAŽE

Marica Kučiš, bacc. physioth.
Viši fizioterapeut sa 40 godina rada u struci na području fizikalne medicine i rehabilitacije u Kliničkom zavodu za rehabilitaciju i ortopedska pomagala (Božidarevićeva, Zagreb). Većinu vremena provodi na radu sa pacijentima u dvorani na području medicinske gimnastike kako u grupnom tako i u individualnom pristupu radu sa pacijentima sa vrlo uspješnim rezultatima u oporavku.

Katarina Kučiš, bacc. physioth.
Viši fizioterapeut sa 8 mjeseci stručnog staža u Klinici za traumatologiju u Zagrebu na području odjelnog postoperativnog liječenja, te 7 godina rada u struci u privatnoj poliklinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju i fizikalnu terapiju.

Obje punopravni članovi Hrvatske komore fizioterapeuta u sklopu koje redovno pristupaju kontinuiranom programu edukacija na području struke, uvijek spremne na nova saznanja i primjenu u radu! Otvorene za suradnju sa klijentima i rado će dati odgovore i objašnjenja na Vaša pitanja i nedoumice.

NJEGA RUKU I NOGU

Anita Višković, pediker
Pohađala tečaj ugradnje umjetnih noktiju gel tehnikom u salonu Devini nails (2014.)
Upisala program osposobljavanja u Ustanovi za obrazovanje odraslih Adrianus i kroz program koji je obuhvaćao anatomiju, higijenu, dermatologiju, psihologiju, zaštitu na radu uspješno obavila i stručnu praksu i vježbe te stekla zanimanje pediker (2015.)
U želji za daljnjim osposobljavanjem prošla edukaciju za rad sa trajnim lakom u AromaSanja Relax&Beauty Studio (2015.)