NJEGA

NJEGA RUKU
Zdrave i njegovanje ruke ogledalo su svake osobe. Briga o zdravlju i ljepoti važna je kako kod žena tako i kod muškaraca. Svakodnevne obveze, često pranje ruku, prašina, rad sa kemikalijama (deterdženti za suđe, sredstva za čišćenje, mo-torna ulja, i sl.) oštećuju našu kožu. Kreme koje vašoj koži daju i zadržavaju vlažnost svakako su jedno od rješenja. No, povremeno je potrebno i poželjno rukama omogućiti „wellness i spa tretman“(toplu kupku, peeling, manikuru, masažu).

U Centru Taban usluge manikure obuhvaćaju Njegu prirodnih noktiju (od mini i klasične manikure skraćivanja i oblikovanja nokta do spa manikure gdje se naglasak stavlja na toplu kupku koja opušta napetost mišića ruku i liječi stanice kože vitaminima iz kupke) i Manikuru kod umjetnih noktiju (Ugradnja gel tehnikom, primjena trajnog laka kao nove generacije gelova u boji kojom duže održavate boju na noktu u odnosu na klasično lakiranje, a tretman je jednostavniji u odnosu na klasičnu gel tehniku).

NJEGA STOPALA

Današnji ubrzani ritam života ne omogućuje nam da „stanemo“ na kratko i odmorimo. Hodamo ili vozimo do posla, sjedimo/stojimo/hodamo na poslu, … umaramo noge a time i stopala. Stopala su ta koja nas „vode ili voze“ kroz dan a najmanje im pridajemo važnosti. Svakodnevna briga (udobna obuća, pamučne čarape, redovno pranje i brisanje do suhoga, mazanje masnim kremama kao i kratki odmori sa podignutim nogama) važna je kako bismo lakše krenuli slijedeći dan u nove obveze. Poklonite svojim nogama tretman koji zaslužuju.

Usluge pedikure u Centru Taban obuhvaćaju osnovnu njegu stopala sa obradom problematičnih natisaka, kurjih očiju, žuljeva, uraslih noktiju i slično, skraćivanje i oblikovanje nokta sa ili bez lakiranja kao i relaksirajuće njege stopala sa toplim kupkama, peelingom uz primjenu eteričnih ulja, hranjivih krema završavajući sa masažom stopala

I NE ZABORAVIMO!!

Problemi sa noktima mogu ukazivati i na neke zdravstvene probleme što ne treba nikako zanemariti.
I kako se kaže u narodu “ljepota dolazi iznutra“ – zdrav život (pravilna prehrana, redovan san, kretanje na svježem zraku, vrijeme za relaksaciju) osnova su zdrave i zadovoljne osobe.