MASAŽE

U Centru zdravlja i ljepote „TABAN“ pristupamo osobi sa željom da pomognemo, da blagodatima koje pruža kvalitetan dodir, izazovemo sve one povoljne učinke koje masaža može proizvesti. Svaki je čovjek individua za sebe! Nema šablone po kojoj se masaža izvodi niti pravila naučenih na pamet! Vodimo računa o tome iz kojeg razloga tko dolazi na masažu, a posebice o eventualno postojećim problemima i bolestima. Osjećamo svojeg klijenta pod rukama i kakvu nam informaciju šalje njegovo tijelo, ne gledamo ga kao „predmet koji treba odraditi“, već kao tijelo koje pod našim govori što mu treba… !!

Važno je osobu koja dolazi na masažu upoznati sa mogućnostima i djelovanjem određenih vrsta masaža i uzeti u obzir kakav efekt ona masažom želi postići. Nijedno pitanje nije neželjeno i na svako ćemo rado dati odgovor i pojašnjenje.

Masaža ne smije biti bolna ni neugodna ni na koji način! Ne smije se trpiti bol misleći da je bolje tako i da će efekt biti jači, uvijek treba reći ako je nešto iz bilo kojeg razloga nelagodno. Masaža može biti smirujuća ili podražajna, sve ovisi o tome što se želi postići kao i o samom stanju određenih dijelova tijela.
Dodatan efekt u toku masaže postiže se (po želji klijenta) primjenom raznih baznih i eteričnih ulja za masažu kao i analgetskih i cirkulatornih krema i masti. Pritom treba voditi računa o eventualnoj kožnoj i/ili alergijskoj osjetljivosti na određene sastojke istih.

Ponekad je dovoljan i samo miris koji se širi prostorijom da već izazove ugodu i opuštenost u ambijentu u kojem se masaža izvodi. A zatim dodatna primjena samog ulja na koži trljanjem i zagrijavanjem preko pora ulazi u krvotok i dovodi do povoljnog efekta na same organe kao i lokomotorni sustav.

Ponudu naših masaža možete pogledati ovdje.